Eveniment

Stagiul Feng Shui si Tam The " Intre cer si pamant"

August 9th, 2019

Razvan si Vidra


Despre eveniment

Academia de Feng Shui Cristina Groza si IFSA Romania au invitat instructorii Clubului Sportiv Ho Hac la o actiune în care au imbiat cele doua ramuri, care au la baza principii fundamentale comune. Si pentru ca natura nu o poti studia decât în mijlocul ei, activitatea s-a desfasurat într-un cadru de vis, pe malul lacului Vidra, pus la dispozitie de Pensiune Razvan si Vidra.

Activitatile incepeau odata cu rasaritul soarelui, prin conectarea la natura din jur, urmata apoi de tehnicile de relaxare, respiratie si exercitii de întindere pentru reechilibrarea posturala. Cursantii Feng Shui au fost încântati de utilitatea tehnicilor învatate pe parcursul celor doua zile, si au gasit în practica Tam The o continuitate  a ceea ce au deprins pâna în prezent din practica Feng Shui.

Daca Feng Shui-ul ne ajuta sa întelegem mediul înconjurator si energiile care guverneaza în exteriorul nostru, Tam The patrunde în interiorul fiintei si permite, printr-o serie de miscari lente si cu o puternica însemnatate, armonizarea fiintei ca întreg.

Ceea ce se gaseste în exterior, se gaseste si în interior, iar ceea ce gasim în interior (la nivel micro), gasim cu siguranta si în exterior (la nivel macro). Prin fuzionarea cele doua practici ne-am bucurat ca am reusit, sa oferim cunostinte noi si practice din domeniul Feng Shui si sa trezim zâmbete, emotie si liniste în sufletele celor prezenti.

Programul stagiului

9 august: sosire la cabana 
10 august :

             8:00- 9:00 practica Tam The ( exercitii de respiratie si activare energetica)

            10:00 mic dejun
            11:00 - 13:00 workshop Feng Shui al mediului inconjurator ( Scoala Formei)
            13:30 - plecare pe teren - studiu practic si masuratori
            16:30 intoarcere la cabana - pauza 1 ora
            17:30 - 18:30 practica Tam The
            19:30 - 20:30 cina 
            21:00 - voie buna ( foc de tabara, septic, chitara, karaoke etc) 
11 august : 9:00- 10:00 practica Tam The  
            10:30 mic dejun
            11:30 -13:30 workshop Feng Shui si exercitii practice
            14:00 Inchiderea Stagiului 

Data eveniment

Inceput :August 9th, 2019 18:00
Sfarsit: August 11th, 2019 20:00

Contact

Razvan si Vidra
Stagiul Feng Shui si Tam The " Intre cer si pamant"Stagiul Feng Shui si Tam The " Intre cer si pamant"Stagiul Feng Shui si Tam The " Intre cer si pamant"Stagiul Feng Shui si Tam The " Intre cer si pamant"Stagiul Feng Shui si Tam The " Intre cer si pamant"Stagiul Feng Shui si Tam The " Intre cer si pamant"Stagiul Feng Shui si Tam The " Intre cer si pamant"Stagiul Feng Shui si Tam The " Intre cer si pamant"Stagiul Feng Shui si Tam The " Intre cer si pamant"Stagiul Feng Shui si Tam The " Intre cer si pamant"Stagiul Feng Shui si Tam The " Intre cer si pamant"Stagiul Feng Shui si Tam The " Intre cer si pamant"Stagiul Feng Shui si Tam The " Intre cer si pamant"

Telefon


+40 767.907.719
Parteneri