IFSA Romania - Membru Cristina Groza

IFSA Romania - Membru Cristina Groza

Cristina Groza

Salut! Eu sunt Cristina Groza.

Arh. Maestru Cristina Groza, este singurul Maestru acreditat IFSA (Asociatia Internationala de Feng Shui) în România si unul dintre cei patru maestri Feng Shui acreditati din Europa.

Master Cristina este Presedintele IFSA Romania si  membru in comitetul executiv al IFSA International. Absolventa a Institutului de Arhitectura „Ion Mincu”, sectia de design interior si mobilier, Cristina Groza si-a descoperit pasiunea pentru practica milenara Feng Shui înca din facultate, si apoi a inceput sa studieze in 2005 cu  Marele Maestru Raymond Lo. A urmat apoi numeroase cursuri de specializare sustinute de Raymond Lo in Franta, Singapore, Hong Kong, Thailanda si China. 

Preda si foloseste de 15 ani sistemele Feng Shui si Ba Zi (Coloanele destinului/astrologia chineza),  fiind instructor autorizat Raymond Lo, IFSA si CNFPA, trainer si conferentiar la congrese internationale de Feng Shui. Este fondatoarea Academiei de Feng Shui care ii poarta numele, singura Academie de Feng Shui si Bazi din Romania, acreditata international de Asocia Internationala de Feng Shui ( IFSA). Diplomele emise de "Academia de Feng Shui si Bazi Cristina Groza" sunt recunoscute si acreditate international.

 Este initiatoarea  programului de dezvoltare si cercetare pentru tineri  "Anyone can learn Feng Shui" pentru care a primit aprecieri internationale. Pentru experienta acumulata în cele doua domenii ( Feng Shui si Bazi)  Master Cristina se bucura de recunoastere în tari din Europa (printre care Italia, Germania, Franta, Spania), cât si în Asia (Thailanda, Singapore, China) zone in care în decursul anilor a realizat proiecte de consultanta Feng Shui. 

 Creditata cu multe aparitii atat in media cat si in presa scrisa, este apreciata de vedete de televiziune, cântareti si VIP-uri pentru expertiza si experienta sa in domeniul Feng Shui.

http://www.fengshui-bp.ro

Academia de Feng Shui si Bazi Cristina Groza

Telefon


+40 767.907.719
Parteneri